UPGRADE Academy
phone: +373 79 341 394 | e-mail: upgrade.info.academy@gmail.com
Despre academia noastră
Proiectul nostru este dedicat familiarizării copiilor din Moldova cu sfera IT și dobîndirea aptitudinilor secolului XXI, care le vor ajuta să se integreze în societatea modernă acum și în viitor, devenind independenți și specialiști solicitați în domeniul de activitate pe care îl vor alege în viitor ca pe cel profesional.

Lucrăm, de asemenea, cu adulții, învățându-le să profite la maxim de posibilitățile oferite de era digitală, ceea ce face posibilă dobândirea unor competențe utile și necesare care să faciliteze munca în orice domeniu.
Upgrade Academy vă invită la studii din septembrie
SEPTEMBER IS COMING
Upgrade Academy vă invită la studii din septembrie

Ultimele zile de vară vor fi agitate înainte de începerea noului de studii. Elevii sunt întristați de revenirea lor grabnică la școală, în timp ce la Upgrade Academy continuă distracția și zilele calde, noi vă invităm la studii din luna septembrie!

Orele încep pe data de 7 septembrie.
Lecția durează 2 ore astronomice (120 minute), fiecare lecție este dedicată creării unui proiect, care va fi inclus în portofoliul elevilor. Orele se desfășoară în weekend - sâmbătă sau duminică, în funcție de timpul selectat.

Curriculumul Upgrade Academy include 6 module cu diverse tematici care vor permite studenților să se familiarizeze cu diversitatea lumii IT și să-și găsească cel mai atractiv domeniu de activitate.

Ce module include programul?

App Development / Crearea aplicațiilor
Elevii vor învăța elementele principale ale programării pe ANDROID, vor însuși principiile de bază ale creării aplicațiilor. După finalizarea acestui curs copiii vor putea crea propriile aplicații funcționale.

ARDUINO & C++
Pe această platformă se pot construi mecanisme, puteți învăța cum să lucrați cu componentele electronice și veți dobândi abilitățile de bază în programarea pe limbajul C ++.

Graphic Design / Design Grafic
Design-ul este este o șansă excelentă de a combina studierea cu plăcerea, permițând să vă creșteți nivelul de cunoștințe și să dați frâu liber imaginației, creând ceva nou.

3D Modeling / Modelare 3D
Acest curs este conceput pentru a introduce studenții în sfera de modelare 3D și a arăta cum este posibil, cu ajutorul unor instrumente speciale, a transpune orice fantezie în realitate. Instruirea se desfășoară pe platformele Tinkercad și SketchUp.

Game Development / Dezvoltarea jocurilor
Cu ajutorul platformei Construct 2, copiii se vor integra în lumea fascinantă a dezvoltării jocurilor, vor învăța să gestioneze elementele de joc, texturile și să creeze o interfață atractivă.

Web Design / Crearea site-urilor
Acest curs este destinat tuturor celor care doreau să-și creeze propriul site, dar nu au îndrăznit. Aici studenții învață să realizeze pagini web funcționale, să construiască o ierarhie a site-ului, să adauge conținut și să atragă vizitatori pe portalul lor web.
ARDUINO WORKSHOP
Platforma ARDUINO a câștigat o mare popularitate în ultimii ani, și nu în zadar. Cu aceasta, se pot construi mecanisme, puteți învăța cum să lucrați cu componentele electronice și veți dobîndi abilitățile de bază în programarea pe limbajul C ++.
VISUAL PROGRAMMING ON SCRATCH
Programarea poate fi numită limba engleză nouă, adică limbajul internațional al viitorului. Pentru a fi cu toată lumea într-un pas, programarea trebuie să fie învățată din copilărie. Pentru a face acest lucru, la laboratorul Institutului de Tehnologie din Massachusetts a fost inventat Scratch - un limbaj de programare distractiv pentru copii. Acest curs va învăța un copiii să-și realizeze ideile cu ajutorul programării. Prin crearea de jocuri, animații și carduri de felicitare virtuale, elevul dezvoltă atât gândirea logică, cât și creativitatea.
APP DEVELOPMENT ON ANDROID
Elevii vor învăța elementele principale ale programării în ANDROID, vor însuși principiile de bază ale creării aplicațiilor. După finalizarea acestui curs, copiii, folosind mediul de programare vizuală, vor putea crea propriile aplicații funcționale care pot fi încărcate ulterior pe platforma Google Play.
3D MODELING
Modelarea 3D este omniprezentă în lumea modernă și va deveni o abilitate încă mai căutată pe piață. Realitatea virtuală va avea un impact mult mai mare asupra vieții cotidiene. Acest curs este conceput pentru a introduce studenții în sfera de modelare 3D și a arăta cum este posibil, cu ajutorul unor instrumente speciale, a transpune orice fantezie în realitate. Instruirea se desfășoară pe platformele Tinkercad și SketchUp.
GAME DEVELOPMENT
Dezvoltarea jocurilor este o șansă excelentă de a combina studierea cu plăcerea, permițând să vă creșteți nivelul de cunoștințe în programare, design, precum și să dați frîu liber imaginației, creând ceva nou. Cu ajutorul platformei Construct 2, copiii se vor integra în lumea fascinantă a dezvoltării, vor învăța să gestioneze elementele de joc, texturile și să creeze o interfață atractivă.
De ce să studiați IT-ul la noi?
Inovații
Metodele noastre de predare se bazează pe experiența noastră personală și includ toate instrumentele moderne.
8-10 studenți în grup
Grupurile mici sunt cel mai bun tip de format educațional pentru învățarea creativă și științifică.
Abordare individuală
Fiecare copil este unic, așa că acordăm atenție fiecărui elev pentru crearea unui program individual și comod de studii.
Teme pentru acasă și materiale
Oferim materiale pentru realizarea temelor de acasă. Cu toate acestea, temele nu sunt o obligație pentru cei care au un grafic strict și încărcat sau din anumite motive le este incomod să le facă.
Prezența adulților la lecții
Dacă sunteți părinte și sunteți interesat de direcțiile cursurilor noastre, puteți asista și participa la lecții cu copilul dumneavoastră.
Program flexibil de instruire
Puteți alege mai multe domenii de studiu simultan. De asemenea, aveți posibilitatea să modificați oricând programul selectat.
Echipa noastră
Desfășuram cursuri și suntem profesioniști din diverse domenii: dezvoltarea aplicațiilor, fotografie, design grafic, modelare 3D etc.
Nadejda
Graphic Designer
Denis
Android Developer
Elena
Journalist
ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Puteți găsi răspunsul la întrebarea Dvs. aici
Irina:
Cum pot să mă înscriu la cursuri?
UPGRADE ACADEMY:
Vă puteți înregistra printr-un apel (+373 79341394) sau prin completarea formularului de înregistrare de pe site. În plus, ne puteți contacta prin intermediul Facebook (upgrade.academy.md) sau prin e-mail (upgrade.info.academy@gmail.com).
MIHAIL:
Copiii au nevoie de materiale sau gadget-uri suplimentare pentru lecții?
UPGRADE ACADEMY:
Academia acordă toate materialele necesare pentru lecții. Elevii practic nu iau notițe, deci nu trebuie să aibă carnet și pixuri. În cursul dezvoltării aplicațiilor pentru Android, este de dorit ca studentul să aibă un smartphone cu Dvs. pe acest sistem de operare pentru testarea proiectelor.
ADRESAȚI ÎNTREBAREA CE VĂ INTERESEAZĂ
+373 79 341 394

Contactați-ne pentru mai multe detalii.
Nr: +373 79 341 394
E-mail: upgrade.info.academy@gmail.com

Trimiteți-ne un mesaj pe Facebook
Unde ne aflăm
Adresa: Chișinău, Alfa City Shopping Mall (Alba Iulia 75), etajul 3
ÎNSCRIEȚI-VĂ LA O CONSULTAȚIE GRATUITĂ
Consultația vă permite să aflați răspunsurile la întrebările Dvs., puteți alege în mod individual un program de instruire, precum și un program convenabil de frecventare al cursurilor.
© 2019 Upgrade Academy
Made on
Tilda