Upgrade Academy
UPGRADE Academy
Call Close
Lăsați numărul Dvs. de telefon și curînd Vă vom contacta!
Sunați-ne!
+373 79341394
Jump
Об Авторе
Jump
Ремикс Doodle Jump, от Upgrade Academy.
!Mobile Friendly!
Наклоняйте мобильник для управления персонажем.
Вова
Вовин шедевр и первая mobile-friendly игры от Upgrade Academy.
Thief
Despre autor
Thief (Hoț)
Un joc de tip platformer de la studentul nostru Constantin (10 ani). Jocul are 3 niveluri, pentru a merge la un nou nivel, trebuie să colectați toate monedele pe nivelul curent.
Constantin
Constantin are 10 ani, la momentul scrierii jocului el a frecventat cursurile de Game Development 5 luni.
Flappy
Despre autor
Flappy
Un alt joc de la Constantin (10 ani). Un analog al celebrului joc Flappy bird. Jocul a câștigat o popularitate mare în 2014, aducând creatorului un venit zilnic 50.000 de dolari (din publicitate) la vârful popularității.
Constantin
Constantin are 10 ani, la momentul scrierii jocului el a frecventat cursurile de Game Development 5 luni.
Tank
Tank
Jocul acesta reprezintă o bătălie dintre tancuri, unde jucătorul trebuie să nimicească toți adversarii. Pentru a trage utilizați tasta SPACE, pentru a vă mișca înainte - țineți apăsată tasta SPACE.
Player
Player
Un joc de tip survival. Jucătorul este atacat din toate părțile de extratereștri și misiunea jocului este ca jucătorul să reziste o perioadă de timp cît mai îndelungată. Pentru a mișca nava spațială a jucătorului - mișcați mouse-ul.
Space Survival
Space Survival
În acest joc nimerești în lumea oamenilor fiind extraterestru, trebuie să te protejezi de rachete și avioane o perioadă de timp cît mai îndelungată. Pentru a mișca nava spațială a jucătorului - mișcați mouse-ul.
Santa
Santa
Santa este o versiune Demo de joc. Are pînă cînd doar un nivel, dar va fi continuat curînd! Pentru joc utilizați tastele ⇅ ← → (sus, jos, stînga, dreapta).
Shadow Warriors
Shadow Warriors
Este un platformer cu 2 nivele cu animație și toate personajele și texturile sunt desenate de autorul jocului. Pentru joc utilizați tastele ⇅ ← → (sus, jos, stînga, dreapta).
Înscrieți-vă copilul la o lecție de probă
Participați la o lecție de probă gratuită cînd sunteți disponibil.
Înregistrați-vă și începeți studiile
© 2019 Upgrade Academy
Made on
Tilda