Upgrade Academy
UPGRADE Academy
Call Close
Lăsați numărul Dvs. de telefon și curînd Vă vom contacta!
Sunați-ne!
+373 79341394
Despre academia noastră
Proiectul nostru este dedicat familiarizării copiilor din Moldova cu sfera IT și dobîndirea aptitudinilor secolului XXI, care le vor ajuta să se integreze în societatea modernă acum și în viitor, devenind independenți și specialiști solicitați în domeniul de activitate pe care îl vor alege în viitor ca pe cel profesional.

Lucrăm, de asemenea, cu adulții, învățându-le să profite la maxim de posibilitățile oferite de era digitală, ceea ce face posibilă dobândirea unor competențe utile și necesare care să faciliteze munca în orice domeniu.
De ce să studiați IT-ul la noi?
Inovații
Metodele noastre de predare se bazează pe experiența noastră personală și includ toate instrumentele moderne.
8-10 studenți în grup
Grupurile mici sunt cel mai bun tip de format educațional pentru învățarea creativă și științifică.
Abordare individuală
Fiecare copil este unic, așa că acordăm atenție fiecărui elev pentru crearea unui program individual și comod de studii.
Teme pentru acasă și materiale
Oferim materiale pentru realizarea temelor de acasă. Cu toate acestea, temele nu sunt o obligație pentru cei care au un grafic strict și încărcat sau din anumite motive le este incomod să le facă.
Program flexibil de instruire
Puteți alege mai multe domenii de studiu simultan. De asemenea, aveți posibilitatea să modificați oricând programul selectat.
Alegerea oricărui curs
Elevii înșiși aleg cursurile pentru studii. Vă puteți înscrie la unul sau mai multe cursuri în același timp, sau să alternați între ele. Clientul poate alege orice curs ce îi place și să-l urmeze. Programul de formare modulară permite studentului să proiecteze un program care se potrivește cel mai bine nevoilor sale.
Locație excelentă
Suntem localizați chiar în centrul orașului și, prin urmare, este ușor și rapid să ajungeți la noi din orice punct al Chișinăului.
Sistem de reduceri
Ne punem în valoare clienții! Aam introdus un sistem de reduceri care face ca taxele noastre de școlarizare să fie și mai atractive. Veți primi o reducere dacă înscrieți la cursuri 2 sau mai mulți participanți, dacă rezervați mai multe cursuri sau lăsați feedback despre compania noastră pe Facebook.
Prezența adulților la lecții
Dacă sunteți părinte și sunteți interesat de direcțiile cursurilor noastre, puteți asista și participa la lecții cu copilul dumneavoastră.
Masterclass-uri gratuite
Organizăm în mod regulat evenimente gratuite, concursuri și jocuri atât pentru studenții de la academie, cât și pentru cei care doresc să cunoască mai bine academia Upgrade.
Metodă de achitare convenabilă
Plătiți costul lunar al cursurilor, nu întregul curs. Dacă doriți, puteți trece la un alt curs în orice moment sau puteți suspenda achitarea, dacă nu vă convine serviciul prestat.
Cursuri noi
Suntem în continuă dezvoltare, deci apar noi programe și cursuri la fiecare câteva săptămâni. Ne asigurăm că elevii nu se plictisesc niciodată și de fiecare dată sunt bucuroși să vină la lecțiile noastre.
Caritate
Cooperăm cu organizații caritabile și adăposturi pentru animale. Academia noastră organizează training-uri, venitul din care este transferat în proporție de 100% celor care au nevoie de ajutorul nostru.
Echipa noastră
Desfășuram cursuri și suntem profesioniști din diverse domenii: dezvoltarea aplicațiilor, fotografie, design grafic, modelare 3D etc.

Nadejda
Graphic Designer
Denis
Android Developer
Elena
Journalist
ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Puteți găsi răspunsul la întrebarea Dvs. aici
Irina:
Cum pot să mă înscriu la cursuri?
UPGRADE ACADEMY:
Vă puteți înregistra printr-un apel (+373 79341394) sau prin completarea formularului de înregistrare de pe site. În plus, ne puteți contacta prin intermediul Facebook (upgrade.academy.md) sau prin e-mail (upgrade.info.academy@gmail.com).
mihai:
Copiii au nevoie de materiale sau gadget-uri suplimentare pentru lecții?
UPGRADE ACADEMY:
Academia acordă toate materialele necesare pentru lecții. Elevii practic nu iau notițe, deci nu trebuie să aibă carnet și pixuri. În cursul dezvoltării aplicațiilor pentru Android, este de dorit ca studentul să aibă un smartphone cu Dvs. pe acest sistem de operare pentru testarea proiectelor.
ADRESAȚI-NE O ÎNTREBARE
+373 79 341 394

Înscrieți-vă copilul la o lecție de probă
Participați la o lecție de probă gratuită cînd sunteți disponibil.
ÎNSCRIEȚI-VĂ LA O CONSULTAȚIE GRATUITĂ
© 2019 Upgrade Academy
Мы используем файлы cookie для того, чтобы предоставить Вам больше возможностей при использовании сайта.
ОК.
Close
Made on
Tilda